UTBILDNINGAR OM MATSÄKERHET

Vi erbjuder en mängd olika lärarledda och webbaserade utbildningar inom matsäkerhet. Målet för oss är att våra deltagare ska få en kul och inspirerande utbildning med mycket ny kunskap att ta med till den egna verksamheten. Våra föreläsare är inspirerande och omtyckta med lång erfarenhet av utbildningar och hur det praktiskt fungerar ute i verksamheter. De förmedlar sin kompetens inom områdena på ett enkelt och motiverande sätt. Vi håller både teoretiska och praktiska utbildningar på plats hos våra kunder men även öppna utbildningar på flera orter runt om i landet. Nedan finner du de olika utbildningarna som vi kan erbjuda. Saknar du något område så tveka inte att höra av dig till oss! Kontakta oss via utbildning@nomor.se så besvarar vi dina frågor och hjälper till med bokningar.

På-plats-utbildningar:

Skräddarsydda utbildningar inom matsäkerhet. De anpassas helt efter din verksamhet och önskemål tillsammans med föreläsaren. Exempel på ämnesområden:

  • Grundkurser i livsmedelshygien
  • Fördjupningskurser i livsmedelshygien
  • Motivationskurser
  • HACCP
  • Rengöring (praktisk och teoretisk)
  • Allergi
  • Matsvinn

Kontakta utbildning@nomor.se för mer information.