FASADTVÄTT OCH FASADRENGÖRING I FALKÖPING

Är du i behov av fasadtvätt och bor i Falköping? Då har du hittat rätt! Vi på Nomor finns här och hjälper dig! 

Om du har en frekvent skötsel av din fastighet så kommer värdet öka i längden. Fasader som tvättas på regelbunden basis och får förebyggande insatser utförda behöver inte renovera lika ofta som annars. En tvättad fasad förbättrar trivseln hos boende, besökare och hyresgäster.

Hur vår fasadrengöring fungerar i Falköping

När vi utför fasadrengöring i Falköping har vi med oss en tvättvagn med vattentank. Det möjliggör för oss att komma åt och tvätta fastigheter och fasader som ligger långt från närmaste vattenledning. Vi använder oss i första hand av hett vatten som värms upp till minst 60 grader, vid svår påväxt använda oss av algrengöring om så krävs. Den höga temperaturen tar bort både smuts och bakterier effektivt och snabbt. Vid avlägsnande av fågelträck desinficeras ytorna med ett bakteriedödande preparat beroende på behov. Utrustning vi använder ger oss dessutom möjligheten att ställa in precis rätt vattentryck för det aktuella jobbet samt utföra fasadrengöring ända upp till sjätte våningen.

Utöver att ta bort påväxt och föroreningar från husfasader kan vi även erbjuda klottersanering i Falköping och Göteborg. Vi tillämpar då metoder med godkända preparat som på ett effektivt och så skonsamt sätt som möjligt avlägsnar färgen klottrarna använt. Genom regelbunden tvätt av fasaden i kombination med förebyggande åtgärder mot både smuts och klotter minskar behovet av renoveringar. En ren och snygg fasad ökar dessutom trivseln hos de som visats i fastigheterna. Anlita oss för att rengöra och förebygga skador på dina fasader.

Behöver du tvätta fasaden? Kontakta oss!