FASADTVÄTT OCH FASADRENGÖRING I FALUN

Hör av dig till oss för en skräddarsydd offert för fasadtvätt i Falun! Genom att du regelbundet sköter om din fasad bibehåller du dess skick och utseende med andra ord förlänger du livet på din fasad. 

Hur vår fasadrengöring fungerar i Falun

När vi rengör fasader i Falun och kringliggande orter använder vi oss av ultrarent vatten vilket innebär att samtliga partiklar, exempelvis kalk, järn och magnesium, från vanligt dricksvatten filtreras bort och på så sätt får man ett väldigt mjukt vatten med mycket låg ytspänning. Den låga ytspänningen gör att smuts, och till och med visst fett, lättare löses upp. Således går smutsen att skölja bort – helt utan kemikalier med skadlig påverkan på miljön.

Metoden möjliggör rengöring av höga fasader och fönster från marknivå då vi använder oss av redskap med höga skaft. Det behövs med andra ord inte hyras skylifts och liknande vilket gör arbetsgången mer effektiv och prisbilden lägre. På så sätt skonar du både miljö och ekonomi.

Ultrarent vatten lämpar sig för rengöring av de flesta ytor såsom fasader, skyltfönster, skyltar, gatupratare, ytor med påväxt, flaggstänger och fönster. Vi har kunskapen och redskapen för att hjälpa er rengöra exteriöra ytor i er verksamhet. Fasader som tvättas regelbundet och får förebyggande insatser utförda behöver inte renoveras lika ofta som annars. En tvättad fasad förbättrar trivseln hos boende, besökare och hyresgäster. Vi hjälper dig att tvätta och underhålla fasaderna på dina fastigheter innan skadorna blir ett faktum!

 

Behöver du tvätta fasaden? Kontakta oss!