FASADTVÄTT OCH FASADRENGÖRING I GÖTEBORG

Är du i behov av fasadtvätt i Göteborg med omnejd? Vi på Nomor hjälper dig! Vi har lång och bred erfarenhet av kontroll och skadeförebyggande arbete för olika typer av fastigheter.

Hur vår fasadrengöring fungerar i Göteborg

När vi utför fasadrengöring i Göteborg har vi med oss en tvättvagn med vattentank. Detta gör att vi har möjlighet att komma åt och tvätta fastigheter och fasader som ligger långt från närmaste vattenledning. Vi använder oss primärt av hett vatten som värms upp till minst 60 grader, vid svåra fall av påväxt kan vi tillsätta algrengöring om så krävs. Den höga temperaturen löser både upp både smuts och avdödar bakterier snabbt och effektivt. Vid borttagning av fågelträck desinficeras dessutom ytorna med ett bakteriedödande preparat efter behov. Vår utrustning ger oss även möjlighet att ställa in precis rätt vattentryck för aktuellt uppdrag samt utföra fasadrengöring ända upp till sjätte våningen.

Utöver att avlägsna påväxt och smuts från fasader kan vi även erbjuda klottersanering i Göteborg. Vi använder oss då av godkända preparat mot klotter som på ett effektivt och så skonsamt sätt som möjligt avlägsnar färgen klottrarna använt. Genom regelbunden tvätt av fasaden i kombination med förebyggande åtgärder mot både smuts och klotter minskar behovet av renoveringar. En ren fasad skapar dessutom ökad trivsel hos de som vistas i fastigheterna. Vi hjälper dig att tvätta rent och förebygga skadegörelse av dina fasader!

Behöver du tvätta fasaden? Kontakta oss!