Välj att bli uppringd i vår växel så slipper du vänta på din tur, vi ringer upp under dagen och du slipper förlora tid! 0771 122 300

MÖGELSANERING ‒ SANERING AV MÖGEL I KARLSHAMN

Om du har fått problem med mögel i Karlshamn kan du höra av dig till Nomor så ser vi till att ta hand om ditt problem, oberoende på storlek och utseende! Vi kan det här med saneringar och våra tekniker levererar både kunskap och erfarenhet.

Oavsett hur ditt problem ser ut, om det har gjort större eller mindre skada, går det oftast bort via sanering. Små angrepp går för det mesta att avlägsna genom att pensla drabbade ytor med ett anpassat avdödande och rengörande medel. Större skador innebär ofta att mekanisk bearbetning tillsammans med applicering av lämpligt preparat behöver tas till. Vi använder oss av preparat som tar hänsyn till miljön när vi sanerar.

Eftersom det krävs olika metoder beroende på omständigheterna så börjar vi alltid med att göra en behovsanalys. Kontakta oss redan idag på 0771-122 300 eller via formuläret så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Behöver du sanera? Kontakta oss!