Välj att bli uppringd i vår växel så slipper du vänta på din tur, vi ringer upp under dagen och du slipper förlora tid! 0771 122 300

TAKTVÄTT OCH TAKRENGÖRING I KARLSHAMN

Någon gång under ditt taks livslängd kommer det att angripas av påväxt då det utsätts för olika typer av väderförhållanden. För att undvika detta är det bra att med jämna mellanrum anlita någon som tvättar och gör rent taket. Då finns vi på Nomor som hjälper dig med detta! Är du bosatt i Karlshamn med omnejd kan du få hjälp med att tvätta ditt tak, vi kan nämligen tvätta alla sorters tak!

Anlita oss och ge ditt hustak utseendet det förtjänar! Inledningsvis gör vi en kostnadsfri analys för att fastställa skicket på taket. Därefter gås taket igenom på mekanisk väg för att avlägsna den mest ingrodda smutsen. I nästa steg använder vi oss av högtryckstvätt eller miljövänliga kemikalier för att få bort det sista. När tvättproceduren är klar har mossa, alger och lav försvunnit! Används kemikalier behöver de tid på sig att verka tillsammans med regnvatten som sköljer bort smutsen. Hur lång tid det tar till all smuts är borta beror på hur ofta det regnar efter applicering.

Genom att på regelbunden basis tvätta taket på ditt hus ökar dess livslängd, risken för dyra skador minskar och värdet på fastigheterna ökar. Dessutom omfattas taktvätt av ROT-avdrag, vilket innebär att du endast betalar 70 procent av arbetskostnaden! 

Boka en kostnadsfri analys redan idag!

Behöver du tvätta taket? Kontakta oss!