TAKTVÄTT I KARLSTAD

Vi tvättar ditt tak i Karlstad! Påväxt på taket påverkar livslängden negativt, men med regelbunden skötsel kan du förhindra detta. Med tiden drabbas alla typer av tak av smuts, påväxt och liknande på grund av vädret. Se därför till att tvätta ditt tak med jämna mellanrum! Vill du ha hjälp med det? Kontakta då oss på Nomor för vi tvättar alla sorters tak! 

Inledningsvis gör vi en gratis analys för att fastställa skicket på taket. Därefter går vi igenom taket på mekanisk väg för att avlägsna den mest ingrodda beläggningen. Sedan fortsätter vi med antingen högtryckstvätt eller miljövänliga kemikalier för att få bort det sista. När tvättprocessen är klar har mossa, alger och lav helt försvunnit! Har kemikalier använts behöver de få tid att verka tillsammans med regnvatten som sköljer bort föroreningarna. Hur lång tid som krävs innan all smuts är borta beror på hur ofta det regnar under säsongen efter applicering.

Genom att på regelbundet tvätta taket på ditt hus ökar dess livslängd och risken för dyra skador minskar plus att värdet på fastigheterna ökar.

Boka en kostnadsfri analys redan idag! Du vet väl att taktvätt omfattas av ROT-avdraget? Således betalar du endast 70 procent av arbetskostnaden! Kontakta oss via formuläret för mer information och offert!

Behöver du tvätta taket? Kontakta oss!