TAKTVÄTT I NORRKÖPING

Låt inte ditt tak förfalla! Genom att ta väl hand om ditt tak förlänger du dess livslängd och att regelbundet tvätta taket är hållbart och kostsamt i längden. 

Vi tvättar tak i hela Norrköping och vi hanterar alla sorters tak. Anlita oss och återge ditt hustak utseendet det förtjänar! Inledningsvis gör vi en fri besiktning för att kartlägga statusen på taket. Sedan går vi igenom taket med mekaniska metoder såsom skrapning med stålborste för att avlägsna den mest ingrodda beläggningen. Sedan fortsätter vi med antingen högtryckstvätt eller miljövänliga kemikalier för att få bort det sista av beläggningen. När tvättprocessen är avslutad har mossa, alger och lav helt försvunnit från taket! Har kemikalier använts behöver de få verka över tid tillsammans med regnvatten som sköljer bort föroreningarna. Hur mycket tid som krävs till det att all smuts sköljts bort beror på hur ofta det regnar under säsongen efter applicering.

Att på regelbunden basis tvätta taket på din fastighet förlänger dess livslängd plus att risken för kostsamma skador minskar och husets värde ökar. Då taktvätt omfattas av ROT-avdraget innebär det att du endast betalar 70 procent av arbetskostnaden! 

Boka en kostnadsfri analys redan idag!

Behöver du tvätta taket? Kontakta oss!