Välj att bli uppringd i vår växel så slipper du vänta på din tur, vi ringer upp under dagen och du slipper förlora tid! 0771 122 300

TAKTVÄTT I ÖREBRO

Håller du koll på hur taket på ditt hus mår? Vi finns här för att hjälpa dig! Taket är den yta som utsätts mest av väder och vind på ditt hus och förr eller senare drabbas alla tak av olika typer av påväxt. Vi utför taktvätt i Örebro med omnejd och vi tvättar alla sorters tak. Låt oss återge ditt tak sin ursprungliga look!

Vi gör alltid en inledande besiktning för att fastställa skicket på taket innan vi påbörjar tvättning ‒ helt kostnadsfritt. Därefter tvättar vi taket grundligt från smuts, mossa, alger, lav med miljövänliga metoder. Vi inleder på mekanisk väg med hjälp av stålborste och därefter fortsätter vi med högtryck eller kemiska preparat beroende på hur taket ser ut. Preparaten vi använder är biologiskt nedbrytbara.

Vid regelbunden rengöring av taket förlängs livslängden på det, risken för dyra skador minimeras och fastigheten ökar i värde. Dessutom omfattas taktvätt av ROT-avdraget, vilket betyder att 30 procent av arbetskostnaden dras av! 

Boka en kostnadsfri bedömning av oss!

Behöver du tvätta taket? Kontakta oss!