TAKTVÄTT OCH TAKRENGÖRING I UDDEVALLA

I Uddevalla med omnejd tvättar vi alla sorters tak. Taket är den yta som är mest väderutsatt på ditt hus. Förr eller senare drabbas alla tak av olika typer av påväxt. Vi tvättar ditt tak rent från smuts, mossa, alger och lav med den metod som passar just ditt tak bäst. Inledningsvis genomför våra tekniker en kostnadsfri besiktning för att fastställa skicket på taket. Detta för att säkerställa att det finns rätt grundförutsättningar för att genomföra en lyckad rengöring. Därefter genomförs en mekanisk rengöring av taket då den grövsta beläggningen av mossa och lav tas bort. Även hängrännor rensas från smuts och mossa.

Den huvudsakliga rengöringen utförs genom antingen rengöring med högtryckstvätt eller kem beroende på vilken typ av tak ditt hus har. Vid användande av högtryckstvätt tas smutsen bort på en gång under rengöringstillfället, vid kemisk rengöring appliceras ett biologiskt nedbrytbart preparat som behöver verka över tid. Då är det istället naturens krafter som gör jobbet efter appliceringen. Regnvatten löser tillsammans med rengöringsmedlet upp smuts och avdödar algsporer. Båda metoderna ger skinande rena resultat som varar i upp till fem år under normala förhållanden.

När du anlitar oss för takvätt får du rengöringen utförd på ett både grundläggande, professionellt och säkert sätt. Vi har redskapen som krävs för att uppnå bästa resultat och samtliga av våra tekniker som utför taktvätt har höghöjdsutbildning och använder anpassad säkerhetsutrustning. Taktvätt omfattas av ROT-avdraget, vilket innebär att du endast betalar 70 procent av arbetskostnaden. Boka en kostnadsfri besiktning redan idag!

Behöver du tvätta taket? Kontakta oss!