Välj att bli uppringd i vår växel så slipper du vänta på din tur, vi ringer upp under dagen och du slipper förlora tid! 0771 122 300

WEBBASERAD HACCP-KURS

Kursen riktar sig till dig eller de i din verksamhet som är ansvariga för livsmedelshantering och kvalitet samt de som kommer att arbeta med eller ansvara för verksamhetens HACCP-plan. För att gå den här kursen behöver du ha grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien, du har med fördel gått någon av våra grundkurser inom livsmedelshygien och egenkontroll. Då kursen är webbaserad bestämmer du själv när och i vilken takt du vill studera och du har tillgång till studiematerialet i 3 månader.

  • Förkunskaper: motsvarande vår grundkurs i livsmedelshygien
  • Omfattning: 4 timmar
  • Kursmoment: 
    Grunderna till HACCP.
    Syftet med en HACCP-plan; lagkrav, ekonomisk vinning och trygghet för konsumenten.
    Stegen som leder fram till en HACCP-plan.
    Vad en faroanalys är och hur man gör en sådan.
    Vilka farorna är – mikrobiologiska, fysikaliska, kemiska eller allergena.
    Mikrobiologiska faror – specifika kunskaper om de vanligaste.
    Praktiska övningar där kunskaperna skall tillämpas.
  • Intyg: efter genomförd kurs utfärdas ett diplom.
  • Kursavgift: 1 590 kr per deltagare (exkl. moms).

Boka utbildning eller kontakta oss för mer information här