Välj att bli uppringd i vår växel så slipper du vänta på din tur, vi ringer upp under dagen och du slipper förlora tid! 0771 122 300

MATSÄKERHETSKURSER

Webbaserad grundkurs i livsmedelshygien och egenkontroll

En mer omfattande grundutbildning än hygienkörkortet som även passar dig som vill certifiera din verksamhet inom IP-livsmedel. Klicka här för mer information och bokning.

Webbaserad
matsäkerhetskurs

Denna kurs riktar sig till dig som som hanterar livsmedel och vill få grunderna i livsmedelshygien och egenkontroll. Klicka här för mer information och bokning.

Webbaserad
HACCP-kurs

Denna kurs riktar sig till dig som redan har gått grundkursen och har kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll. Klicka här för mer information och bokning.

Webbaserad kurs i allergi och specialkost

Här lär du dig om födoämnesallergier och intoleranser och hur dessa hanteras på ett säkert sätt. Klicka här för mer information och bokning.

Grundkurs i livsmedelshygien och egenkontroll

Grundutbildning i livsmedelshygien som vänder sig till alla som hanterar någon form av livsmedel. Klicka här för mer information och bokning.

HACCP-kurs

Denna kurs riktar sig till dig som redan har gått grundkursen och har kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll. Klicka här för mer information och bokning.

Kurs i allergi och specialkost

Här lär du dig om födoämnesallergier och intoleranser och hur dessa hanetars på ett säkert sätt. Klicka här för mer information och bokning.

Anpassade utbildningar
inom matsäkerhet

Vi erbjuder anpassade utbildningar som livesänds digitalt eller ges på plats. Vi utbildar bland annat inom livsmedelshygien, HACCP, rengöring, allergi och matsvinn. Klicka här för mer informat

Vi utbildar dig!

Här kan du läsa mer om våra utbildare och vilken kompetens de kan bidra med i din verksamhet.
De hjälper gärna till med skräddarsydda lösningar för industrier, storkök och skolor med flera.

Boka utbildning eller kontakta oss för mer information här