Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av sidan. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du cookies.

HACCP-UTBILDNING

För dig som redan har gått grundkursen och har kunskaper i grundläggande livsmedelshygien och egenkontroll. HACCP är ett arbetssätt för att ta reda på, bedöma och kontrollera alla faror i livsmedelsproduktionen som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten. Den här utbildningen följer Codex Alimentarius principer och ger dig översikt i vad HACCP är och hur den kan användas i arbetet med matsäkerhet. Målet är, att efter avslutad kurs, ha kunskap att själva göra en faroanalys och ett eget egenkontrollprogram. Kursen genomförs i samarbete med Restaurangtjänster.

Praktisk information

  • Omfattning: 1 heldag
  • Kursmoment: Egenkontroll, HACCP, faroanalyser och flödesscheman. 
  • Intyg: Diplom erhålles efter genomförd kurs med godkänt resultat. 
  • Kursdokumentation, lunch och fika ingår.

För pris och mer information om utbildningen maila utbildning@nomor.se.

Kursdatum 2021

  • Stockholm: 1 juni, 14 september och 16 november
  • Göteborg: 9 mars och 17 november
  • Malmö: 17 mars och 9 november

Bokningsformulär