Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av sidan. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du cookies.

CORONASANERINGAR

Nomor har lång erfarenhet av att sanera utrymmen och inventarier mot patogena smittor. Vi har kapacitet att ta fram anpassade lösningar för er verksamhet utifrån typ av bakterie eller virus som salmonella, listeria, norovirus med flera. På grund av rådande omständigheter gällande spridningen av coronaviruset och risken för covid-19 i världen har vi ökad beredskap för denna typ av saneringstjänster över hela landet.

För företag som får in en smitta i verksamheten kan det få stora konsekvenser och därför är det av största vikt att snabbt hitta smittokällan samt, vid behov, sanera lokaler och utrustning för att förhindra vidare smittspridning. Finns risk för smittspridning ligger ansvaret på både arbetsgivare och arbetstagare att vidta åtgärder. För arbetsgivare och företag kan detta innebära att en sanering är nödvändig.

Vid coronautbrott erbjuder vi följande:

  • sanering av smitta
  • spillvattenprover – i vatten som använts för att tvätta händer kan vi spåra om någon i verksamheten är sjuk
  • ytprovtagning – med svabbar kan vi identifiera smitta på ytor

Nomor utför smittsaneringar på ett säkert sätt både för er som kund och för vår egen personal. Efter avslutad sanering erhåller ni dokumentation över utfört arbete.

Ni som företagskund eller ansvarig inom offentlig sektor kan höra av er till oss direkt via 0771-122 300 eller vårt kontaktformulär för mer information och hjälp vid eventuella utbrott av smitta.

Behöver du sanera mot corona? Kontakta oss!