Välj att bli uppringd i vår växel så slipper du vänta på din tur, vi ringer upp under dagen och du slipper förlora tid! 0771 122 300

BLI AV MED OHYRA INOMHUS

Förebyggande avtal mot ohyra

Det skonsammaste sättet att hålla sin bostad eller verksamhet fri från ohyra är att förebygga angrepp med miljövänliga metoder. Att förebygga angrepp av ohyra är både ekonomiskt fördelaktigt och tidsbesparande. Vi har lång erfarenhet av att förebygga och bekämpa ohyra och har hjälpt många kunder, se referenskunder här, att bibehålla sunda miljöer, fria från ohyra. Det finns även mycket man själv kan göra, ta gärna del av fakta och råd mot de vanligaste skadedjuren och ohyra här.

Är du företagare inleder vi med att utföra en riskbedömning för att kartlägga vad just din verksamhet behöver för skydd i form av fällor och skadedjursinspektioner för att undvika problem med skadedjur och ohyra. Utifrån era behov har vi olika typer av skydd att erbjuda i kombination med regelbundna inspektioner.

Saneringar mot ohyra

Vi erbjuder en rad olika saneringsmetoder om ohyran kommit in i ditt hus eller dina lokaler. Våra skadedjurstekniker är utbildade och behöriga för respektive område och redo att hjälpa dig eller din verksamhet när det behövs. Vi sanerar mot råttor och möss såväl som vägglöss, silverfiskar, kackerlackor, pälsängrar och mal. Kontakta oss via formuläret och beskriv ditt problem så detaljerat som möjligt så tar vi fram en behovsanpassad lösning för dig eller din verksamhet.

 

Vill du bli av med ohyra? Kontakta oss!

Vanliga frågor och svar

Nej, det finns ingen effektiv metod för spindlar idag tyvärr. Spindlar är egentligen ett nyttodjur och inte ett skadedjur.

Det kan ta allt från någon vecka till månader att bli av med vägglöss helt.

Vägglöss sprids främst genom att vi reser och sover på hotell, vandrarhem och dylikt. De följer då med i bagaget hem. Man kan även få hem vägglöss när man köper begagnade möbler som är angripna.