UTBILDNINGAR OM MATSÄKERHET

Din säkerhet är viktig för oss och därför har vi begränsat antal deltagare per tillfälle vid fysiska utbildningar till 10 personer. Våra utbildningssalar rymmer fler än 25 personer så det finns gott om plats att hålla avstånd. Naturligtvis är vi noga med hygienen och handsprit finns att tillgå på plats. Har du fler funderingar om detta är du välkommen att maila utbildning@nomor.se för mer information. Vi har även flertalet digitala utbildningar för er som föredrar att studera på distans. Välkommen!

Grundkurs i livsmedelshygien
och egenkontroll


En mer omfattande grundutbildning
än hygienkörkortet som även
passar dig som ska
IP-livsmedelscertifiera dig.

Klicka här för mer information
och bokning av webbutbildningen.

Klicka här för mer information
och bokning av utbildning i klassrum.

HACCP-utbildning

Utbildning i HACCP riktad till
personer som gått en grundutbildning
men passar även dig som ska 
IP-livsmedelscertifiera dig.

Klicka här för mer information
och bokning av webbutbildningen.

Klicka här för mer information
och bokning av utbildning i klassrum.

Anpassade utbildningar
inom matsäkerhet

Nomor erbjuder skräddarsydda utbildningar som livesänds digitalt
eller ges på plats. Upplägget tas
fram i samråd med kunden. Vi utbildar
bland annat inom livsmedelshygien, HACCP, rengöring, allergi och matsvinn. Kontakta utbildning@nomor.se
för mer information.