FASADTVÄTT OCH FASADRENGÖRING I GÄVLE

Du som bor i Gävle och är i behov av fasadtvätt, tveka då inte att kontakta oss på Nomor! Vi ser till att rengöra och ta hand om fasaden på din fastighet. 

Husfasader förorenas med tiden av sot, fett och smuts som vid fasadrengöring avlägsnas på ett effektivt, skonsamt och miljövänligt sätt. Fasader som rengörs regelbundet och får förebyggande insatser utförda behöver inte renoveras lika ofta som annars. En rengjord fasad förbättrar trivseln hos boende, besökare och hyresgäster. Vi hjälper dig att rengöra och underhålla fasaderna på dina fastigheter innan skadorna blir ett faktum! Regelbunden fastighetsskötsel är nödvändig för att fastigheterna ska behålla sitt värde. Vi har gedigen erfarenhet av åtgärder som förhindrar kostsamma skador på olika sorters fastigheter. Fastighetens livslängd ökar dessutom om den tas om hand på rätt sätt.

Hur vår fasadrengöring fungerar i Gävle

När vi rengör fasader i Gävle använder vi oss bland annat av ultrarent vatten vilket innebär att samtliga partiklar, exempelvis kalk, järn och magnesium, från vanligt dricksvatten filtreras bort och på så sätt får man ett väldigt mjukt vatten med mycket låg ytspänning. Den låga ytspänningen gör att smuts, och till och med visst fett, lättare löses upp. Således går smutsen att skölja bort – helt utan kemikalier med skadlig påverkan på miljön. Hör av dig till oss för en skräddarsydd offert!

Behöver du tvätta fasaden? Kontakta oss!