Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av sidan. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du cookies.

BEKÄMPNING AV SKADEDJUR OCH SKADEINSEKTER

Med vår gedigna erfarenhet inom skadedjurskontroll erbjuder vi tryggt och behovsanpassat skydd till konkurrenskraftiga priser.

Inom affärsområdet Skadedjur erbjuder vi skadedjursbekämpning, hundsök vid problem med råttor och vägglöss, fågelskydd för fastigheter, besiktningar för att kartlägga förekomst av virkesförstörande insekter samt utbildningar om skadedjur för bostadsrättsföreningar och företag. Klicka på rubrikerna för att läsa mer. Behöver du rådgivning om vad som passar just dina behov? Kontakta oss via formuläret till höger så hör vi av oss till dig. Du är också välkommen att ringa oss direkt på 0771-122 300.

Vill du bli av med skadedjur? Kontakta oss!

Vanliga frågor och svar

Förebyggande skadedjurskontroll kan vara till exempel regelbundna inspektioner där risker och brister i skadedjursskyddet uppmärksammas med förslag på åtgärder.

”Integrated Pest Management” vilket betyder att man i en verksamhet alltid har med förebyggande skadedjurskontroll, långsiktigt och kortsiktigt, som en del i den dagliga driften. Man förebygger därmed samt bevakar, anpassar och följer upp skadedjursskyddet.

En giftfri fälla som fångar råttor eller möss, till exempel en klassisk slagfälla eller en fälla driven av el- eller kolsyrepatroner.

En mekanisk fälla som kan slå flera gånger, är elektroniskt övervakad och registrerar fångsterna med meddelande till exempelvis skadedjurstekniker eller fastighetsägare.

Beroende på skadedjur, omgivning och miljö tas skadedjuret, eller dess förutsättningar, bort med för situationen lämplig metod.