MATSÄKERHET

Vi erbjuder livsmedelshanterande verksamheter professionell hjälp med hygienrutiner, egenkontrollprogram inom livsmedel och provtagning till förmånliga priser. Med våra kurser breddar ni personalens kompetens inom matsäkerhet.

Inom affärsområdet Matsäkerhet erbjuder vi hygieninspektioner, egenkontrollprogram för livsmedelshanterande verksamheter, livsmedelsprovtagning, utbildningar om matsäkerhet både digitalt och i klassrum samt livsmedelskonsulter som ger skräddarsytt stöd åt industrier. Klicka på rubrikerna för att läsa mer. Behöver du rådgivning om vad som passar just dina behov? Kontakta oss via formuläret till höger så hör vi av oss till dig. Du är också välkommen att ringa oss direkt på 0771122 300.

Behöver du hjälp med matsäkerhet? Kontakta oss!

Vanliga frågor och svar

Bakterier förökar sig mellan +5° till +60°C.

Den som producerar och/eller serverar maten.

Ytorna ska vara täta, släta, tåliga, ljusa och lättstädade.