Välj att bli uppringd i vår växel så slipper du vänta på din tur, vi ringer upp under dagen och du slipper förlora tid! 0771 122 300

TJÄNSTER

Är du företagskund?

Nomor har lång erfarenhet av såväl skadedjursbekämpning som matsäkerhet och miljö. För dig som företagskund erbjuder vi allt från förebyggande skadedjursavtal till hygienrelaterade tjänster som revisioner, provtagning och egenkontrollprogram. Inom miljö erbjuder vi exempelvis provtagning av fordonstvättar, badbassänger, sjöar och spillvatten. Vi erbjuder även smittsaneringar av olika slag samt besiktningar. Kontakta oss på 0771-122 300 eller fyll i vårt kontaktformulär här så berättar vi mer!

 

Är du privatperson och har hemförsäkring?

Beroende på vilket bolag du har hemförsäkring hos och vilken premie du betalar ingår flertalet saneringstjänster hos oss. Anmäl din skada här så återkommer vi inom kort till dig om vad som gäller i just din försäkring. Självklart hjälper vi även dig som önskar anlita oss vid sidan om försäkringsskyddet, då är du välkommen att ringa oss på 0771-122 300 eller fyll i vårt kontaktformulär här.

 

Är du privatperson och bor i villa eller har sommarhus?

Då har vi en mängd fastighetsrelaterade tjänster att erbjuda såsom skadedjursbekämpning och sanering, besiktningar mot virkesförstörande insekter, fasadtvätt och taktvätt. I vår webbshop finner du allt du behöver för att förebygga skadedjur i både hus och trädgård.