TAKTVÄTT OCH TAKRENGÖRING I FALUN

Förr eller senare drabbas alla tak av olika typer av påväxt då de är den del som är mest väderutsatt på ett hus. Vi utför taktvätt i Falun med omnejd och vi rengör alla typer av tak. Vi avlägsnar smuts, alger, lav och mossa från ditt tak med hjälp av den metod som passar bäst. Inledningsvis genomför våra tekniker en kostnadsfri besiktning för att fastställa skicket på taket. PÅ så sätt säkerställer vi att det finns rätt grundförutsättningar för att åstadkomma en lyckad rengöring. Sedan görs en mekanisk rengöring av taket då den grövsta beläggningen av mossa och lav avlägsnas. Även takrännor ses över och smuts avlägsnas.

Den huvudsakliga tvätten utförs med hjälp av ultrarent vatten eller kemikalier beroende på vilken sorts tak ditt hus har. När ultrarent vatten används avlägsnas smutsen med detsamma under rengöringstillfället, vid kemisk tvätt appliceras ett biologiskt nedbrytbart preparat som behöver över tid verkar och rengör. Naturens krafter hjälper då till att få bort smutsen efter appliceringen. Regnvatten tillsammans med rengöringsmedlet löser upp smutsen och oskadliggör algsporer. Metoderna ger båda ett skinande rent resultat som, under normala förhållanden, varar i upp till fem år.

Anlitar du oss för takvätt får du tvätten gjord på ett grundläggande och professionellt såväl som säkert sätt. Vi vet vilka redskapen som krävs för att uppnå högsta resultat samt att alla våra tekniker som tvättar tak använder anpassad säkerhetutrustning och har höghöjdsutbildning. ROT-avdraget omfattar taktvätt, därför betalar du endast 70 procent av arbetskostnaden. Boka en gratis besiktning redan idag!

Behöver du tvätta taket? Kontakta oss!