Välj att bli uppringd i vår växel så slipper du vänta på din tur, vi ringer upp under dagen och du slipper förlora tid! 0771 122 300

TAKTVÄTT OCH TAKRENGÖRING I GÖTEBORG

I Göteborg tvättar vi alla sorters tak. Då taket är den del av huset som är mest väderutsatt behöver det extra omsorg för förr eller senare kommer det drabbas av någon form av påväxt. Vi på Nomor i Göteborg tvättar ditt tak rent från smuts, mossa, alger och lav med den mest lämpade metoden för ditt tak. Till att börja med genomför våra tekniker en gratis besiktning för att konstatera skicket på taket. På så sätt säkerställer vi att det finns rätt grundförutsättningar för att genomföra en lyckad rengöring. Nästa steg är att göra en mekanisk rengöring då den grövsta beläggningen av mossa och lav tas bort från taket. Vi ser även över hängrännor och ser till att de rensas från smuts och mossa.

Huvuddelen av taktvätten utförs genom rengöring med högtryckstvätt eller kem beroende på taktyp. Då vi använder högtryckstvätt tas smutsen bort på en gång under rengöringstillfället, vid kemtvätt appliceras ett biologiskt nedbrytbart preparat som behöver verka över längre tid. Det tar hjälp av naturens krafter som gör rengöringsarbetet efter appliceringen, detta genom att regnvatten löser upp smuts och avdödar algsporer i samverkan med preparatet. Metoderna resulterar båda i skinande rena resultat som varar i upp till fem år under normala väderförhållanden.

När du bokar oss för takrengöring får du tvätten utförd på ett både grundläggande, professionellt och säkert sätt. Vi har utrustningen som krävs för att nå bästa slutresultat och all personal som utför taktvätt hos oss har genomgått höghöjdsutbildning och använder anpassad säkerhetsutrustning. Visste du att ROT-avdraget även täcker rengöring av tak? Detta innebär att du endast behöver betala 70 procent av arbetskostnaden. Kontakta oss via formuläret och boka en kostnadsfri besiktning redan idag!

Behöver du tvätta taket? Kontakta oss!