TAKTVÄTT OCH TAKRENGÖRING I MALMÖ

Kommer du ihåg när du tvättade ditt tak senast? Visste du att taket är den mest utsatta ytan på ditt hus? Bor du i Malmö med omnejd och är i behov av taktvätt - kontakta oss på Nomor! Vi återställer ditt tak till sin rätta glans och vi tvättar alla sorters tak i Malmö, Lund och kringliggande orter! 

Inledningsvis genomför våra tekniker en kostnadsfri analys för att fastställa skicket på taket. Arbetet utförs av utbildad och kunnig personal som har lång erfarenhet av höghöjdsarbete. Innan arbetet påbörjas genomförs en besiktning av taket. Även hängrännor rensas från smuts och mossa. Arbetsredskapen är högtrycksvagn och taktvätt Vagnen har justerbar inställning av arbetsdjup, bartryck och vattentemperatur. Inställningar för bartryck och vattentemperatur görs för att passa din takprofil och panntyp.

När du tvättar taket regelbundet förlänger du dess livslängd, risken för kostsamma skador minimeras och fastigheten ökar i värde. ROT-avdraget omfattar dessutom taktvätt, vilket innebär att du endast betalar 70 procent av arbetskostnaden! 

Boka en gratis bedömning redan idag!

Behöver du tvätta taket? Kontakta oss!