Välj att bli uppringd i vår växel så slipper du vänta på din tur, vi ringer upp under dagen och du slipper förlora tid! 0771 122 300

TAKTVÄTT OCH TAKRENGÖRING I MALMÖ

Kommer du ihåg när du tvättade ditt tak senast? Visste du att taket är den mest utsatta ytan på ditt hus? Bor du i Malmö med omnejd och är i behov av taktvätt - kontakta oss på Nomor! Vi återställer ditt tak till sin ursprungliga glans och vi tvättar alla sorters tak i Malmö, Lund och kringliggande orter! 

Inledningsvis genomför våra tekniker en kostnadsfri analys för att fastställa skicket på taket. Arbetet utförs av utbildad och kunnig personal som har lång erfarenhet av höghöjdsarbete. Innan arbetet påbörjas genomförs en besiktning av taket. Även hängrännor rensas från smuts och mossa. Som arbetsredskap används en högtrycksvagn som har justerbar inställning av arbetsdjup, bartryck och vattentemperatur. Vagnens inställningar för bartryck och vattentemperatur görs för att passa takets profil och panntyp. I vissa fall används istället kem som är biologiskt nedbrytbart. 

När du tvättar taket regelbundet förlänger du dess livslängd, risken för kostsamma skador minimeras och fastigheten ökar i värde. ROT-avdraget täcker dessutom taktvätt, vilket innebär att du endast betalar 70 procent av arbetskostnaden! 

Boka en gratis bedömning redan idag!

Behöver du tvätta taket? Kontakta oss!