TAKTVÄTT OCH TAKRENGÖRING I VARBERG

Med åren drabbas alla tak av olika typer av påväxt då de exponeras mest för tuffa påfrestningar från väder och vind jämfört med andra delar på huset. Vi tvättar tak i Varberg med omnejd och vi tvättar alla sorters tak.

Vi rengör taket på din fastighet så smuts, mossa, alger och lav avlägsnas med väl avvägd metod. Inledningsvis genomför våra tekniker en kostnadsfri analys för att fastställa takets status. På så sätt säkerställer vi att det finns rätt grundförutsättningar för att kunna åstadkomma en lyckad rengöring. Därtill görs en mekanisk rengöring av taket med hjälp av stålborste då den grövsta beläggningen av mossa och lav skrapas bort. Även eventuella hängrännor ses över.

Med högtryckstvätt eller kem, beroende på vilken typ av tak ditt hus har, genomförs så den slutliga rengöringen av taket. Vid användande av högtryckstvätt tas smutsen bort på en gång under rengöringstillfället, vid kemisk rengöring appliceras ett biologiskt nedbrytbart preparat som behöver verka över tid. Preparatet vi använder är biologiskt nedbrytbart. Det tar hjälp av naturens krafter som gör jobbet efter appliceringen. Regnvatten löser då i samverkan med preparatet upp smuts samt avdödar algsporer. Båda metoderna resulterar i skinande rena resultat som varar i upp till fem år under normala förhållanden.

När du bokar tid med oss för takvätt får du rengöringen utförd på ett både grundläggande, professionellt och säkert sätt. Vi har den utrustning som krävs för att uppnå bästa resultat och all personal som utför taktvätt har höghöjdsutbildning och använder säkerhetsutrustning. Taktvätt omfattas av ROT-avdraget, vilket innebär att 30 procent av arbetskostnaden dras av! Boka en kostnadsfri besiktning redan idag!

Behöver du tvätta taket? Kontakta oss!