MATSÄKERHET

Hygienkörkortet

Detta är en webbaserad grundutbildning i livsmedelshygien som vänder sig till alla som hanterar någon form av livsmedel. Utbildningen följer livsmedelsverkets rekommendationer och utformad utifrån realistiska miljöer. Bristande kunskap om hygien och temperaturer orsakar de flesta matförgiftningar och det är du som livsmedelsföretagare som ansvarar för att den mat du säljer eller serverar är säker. Målet med utbildningen är att du, förutom kunskapen, även ska få inspiration och motivation att använda det du lärt dig under kursen i din verksamhet. 

Praktisk information

  • Omfattning: 90 min.
  • Kursmoment: personlig hygien, sjukdom, mikroorganismer, allergener, rengöring, spårbarhet, märkning och separering/förvaring.
  • Intyg: du erhåller ett diplom efter genomförd utbildning med godkända resultat.
  • Kursavgift: 695kr per deltagare (exkl. moms).

Bokningsformulär